Alkitab pikeun Barudak

Carita karesep anjeun tina Injil. Leres pisan gratis.

Our Purpose

Mateus 19:14 Yesus nyarios, 'Hayu barudak leutik sumping ka Kami, sareng ulah ngalarang aranjeunna, sabab anu sapertos Karajaan Sawarga teh.'

Bible For Children aya pikeun ngajantenkeun Yesus Kristus dikenal ku barudak ku nyebarkeun carita Injil anu diilustrasikeun sareng matéri anu aya hubunganana dina rupa-rupa bentuk sareng média, kalebet World Wide Web, Cell Phone / PDA \ 's, trak warna anu dicitak sareng buku ngawarnaan, dina unggal basa anak tiasa nyarios.

Carita Alkitab ieu kedah disebarkeun ka 1,8 milyar murangkalih dunya kalayan bébas dimana-mana.

Ngadaprkeun buletin